Dik Geurts Oval Tunnel Plateau

Dik Geurts Oval Tunnel Plateau

Dik Geurts Oval Tunnel Plateau

A+
€ 7.280,00
SKU
Oval Tunnel Plateau
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Dik Geurts Oval Tunnel Plateau brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de grotere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 12 kW!

Dik Geurts staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Dik Geurts Oval Tunnel Plateau een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Dik Geurts Oval Tunnel Plateau een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat deze Houtkachel niet diep is (38 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte83,80
Breedte200,00
Diepte38,00
Breedte glas74.6
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Oval Tunnel Plateau