Dik Geurts Oval Tunnel Base

Dik Geurts Oval Tunnel Base

Dik Geurts Oval Tunnel Base

A+
€ 6.955,00
SKU
Oval Tunnel Base
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Dik Geurts Oval Tunnel Base brengt je daarom in hogere sferen. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. De Dik Geurts Oval Tunnel Base kan met zijn vermogen van 12 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3.

Dik Geurts heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Dik Geurts Oval Tunnel Base is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Dik Geurts Oval Tunnel Base een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze minder flexibel en slechts in enkele gevallen geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat de diepte dus maar 38 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte94,40
Breedte98,00
Diepte38,00
Breedte glas74.8
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Oval Tunnel Base