Dik Geurts Oval Front Plateau EA

Dik Geurts Oval Front Plateau EA

Dik Geurts Oval Front Plateau EA

A
€ 5.765,00
SKU
Oval Front Plateau EA
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Dik Geurts Oval Front Plateau EA brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Met het vermogen van 10 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Dik Geurts Oval Front Plateau EA is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Dik Geurts staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Dik Geurts Oval Front Plateau EA een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Dik Geurts Oval Front Plateau EA heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Met de diepte van 38 cm is hij dus geschikt voor bijna elke situatie.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte83,80
Breedte200,00
Diepte38,00
Breedte glas74.8
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Oval Front Plateau EA