Dik Geurts Oval Front Legs EA

Dik Geurts Oval Front Legs EA

Dik Geurts Oval Front Legs EA

A
€ 5.270,00
SKU
Oval Front Legs EA
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Dik Geurts Oval Front Legs EA zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? Met het vermogen van circa 10 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Dik Geurts Oval Front Legs EA is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Dik Geurts investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dik Geurts Oval Front Legs EA zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De Dik Geurts Oval Front Legs EA heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. De diepte van deze Houtkachel (47.4 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Dik Geurts www.drufire.com
De houtgestookte kachels en haarden van Dik Geurts zijn erg gewild omdat ze er niet alleen mooi uit zien maar ook nog kwalitatief echte uitblinkers zijn. De vormgeving is aantrekkelijk en helemaal van deze tijd met hier en daar een bijzonder design voor de liefhebber. Het prijskaartje is lager dan je van een design haard zou verwachten en die betaalbaarheid is natuurlijk erg prettig voor de Nederlandse consument. De uitstekende service van Dik Geurts maakt het totaalplaatje helemaal af.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte92,60
Breedte98,00
Diepte47,40
Breedte glas74.8
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Oval Front Legs EA