Dik Geurts Oval Front Base EA

Dik Geurts Oval Front Base EA

Dik Geurts Oval Front Base EA

A
€ 5.440,00
SKU
Oval Front Base EA
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Dik Geurts Oval Front Base EA brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Met het vermogen van 10 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Dik Geurts Oval Front Base EA is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Dik Geurts investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dik Geurts Oval Front Base EA zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Voor mensen die de Dik Geurts Oval Front Base EA voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. Omdat deze Houtkachel niet diep is (38 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte94,40
Breedte98,00
Diepte38,00
Breedte glas74.8
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Oval Front Base EA