Dik Geurts Odin Base EA

Dik Geurts Odin Base EA

Dik Geurts Odin Base EA

A
€ 5.015,00
SKU
Odin Base
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dik Geurts Odin Base EA houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Dik Geurts Odin Base EA heeft een vermogen van 8 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

De Dik Geurts Odin Base EA is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Dik Geurts staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De Dik Geurts Odin Base EA is niet zo geschikt om voor een schouw of dicht bij een muur te plaatsen, hij heeft namelijk geen optie voor een achteraansluiting. Door de diepte van 38 cm kan de Dik Geurts Odin Base EA overal wel een plek vinden.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtgestookte kachels en haarden van Dik Geurts zijn erg gewild omdat ze er niet alleen mooi uit zien maar ook nog kwalitatief echte uitblinkers zijn. De vormgeving is aantrekkelijk en helemaal van deze tijd met hier en daar een bijzonder design voor de liefhebber. Het prijskaartje is lager dan je van een design haard zou verwachten en die betaalbaarheid is natuurlijk erg prettig voor de Nederlandse consument. De uitstekende service van Dik Geurts maakt het totaalplaatje helemaal af.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte94,00
Breedte60,60
Diepte38,00
Breedte glas42.4
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Odin Base EA