Dik Geurts Modivar 5 Straight Plateau

Dik Geurts Modivar 5 Straight Plateau

Dik Geurts Modivar 5 Straight Plateau

A+
€ 2.970,00
SKU
Modivar 5 Straight Plateau
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dik Geurts Modivar 5 Straight Plateau is een houtkachel die meteen veel sfeer geeft en daardoor een uitblinker in uw interieur wordt. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Omdat deze Houtkachel wat kleiner van formaat heeft hij een vermogen van 6 kW, hiermee is hij vooral geschikt voor de wat kleinere woonruimtes.

Dik Geurts heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Dik Geurts Modivar 5 Straight Plateau is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Dik Geurts Modivar 5 Straight Plateau heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem flexibel en heel geschikt voor iedere situatie. Wel zo gemakkelijk dat de haard zich eenvoudig aan laat passen. Met de diepte van 45 cm is hij dus geschikt voor bijna elke situatie.

Dik Geurts
De houtgestookte kachels en haarden van Dik Geurts zijn erg gewild omdat ze er niet alleen mooi uit zien maar ook nog kwalitatief echte uitblinkers zijn. De vormgeving is aantrekkelijk en helemaal van deze tijd met hier en daar een bijzonder design voor de liefhebber. Het prijskaartje is lager dan je van een design haard zou verwachten en die betaalbaarheid is natuurlijk erg prettig voor de Nederlandse consument. De uitstekende service van Dik Geurts maakt het totaalplaatje helemaal af.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte90,70
Breedte150,00
Diepte45,00
Breedte glas31
Diameter rookkanaal125
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Modivar 5 Straight Plateau