Dik Geurts Modivar 5 Store Front

Dik Geurts Modivar 5 Store Front

Dik Geurts Modivar 5 Store Front

A+
€ 2.380,00
SKU
Modivar 5 Store Front
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dik Geurts Modivar 5 Store Front houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. De Dik Geurts Modivar 5 Store Front heeft een vermogen van 6 kW, hiermee is hij ten zeerste geschikt voor kleinere woonruimtes van beneden 100 m3.

Dik Geurts investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dik Geurts Modivar 5 Store Front zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Eé.n van de grote voordelen van de Dik Geurts Modivar 5 Store Front is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Dik Geurts Modivar 5 Store Front een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. De diepte van deze Houtkachel (36.8 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Dik Geurts
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte100,00
Breedte45,00
Diepte36,80
Breedte glas31
Diameter rookkanaal125
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Modivar 5 Store Front