Dik Geurts Modivar 5 Store Corner

Dik Geurts Modivar 5 Store Corner

Dik Geurts Modivar 5 Store Corner

A+
€ 2.436,00
SKU
Modivar 5 Store Corner
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Dik Geurts Modivar 5 Store Corner is daarom een uitstekende keuze. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Met het vermogen van 6 kW is deze Houtkachel uitermate geschikt voor de kleinere woonruimtes.

De Dik Geurts Modivar 5 Store Corner is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Dik Geurts staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Wat een zeer groot pluspunt van de Dik Geurts Modivar 5 Store Corner is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Dik Geurts Modivar 5 Store Corner uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. Omdat deze Houtkachel niet diep is (36.8 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte.

Dik Geurts
De houtgestookte kachels en haarden van Dik Geurts zijn erg gewild omdat ze er niet alleen mooi uit zien maar ook nog kwalitatief echte uitblinkers zijn. De vormgeving is aantrekkelijk en helemaal van deze tijd met hier en daar een bijzonder design voor de liefhebber. Het prijskaartje is lager dan je van een design haard zou verwachten en die betaalbaarheid is natuurlijk erg prettig voor de Nederlandse consument. De uitstekende service van Dik Geurts maakt het totaalplaatje helemaal af.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte100,00
Breedte45,00
Diepte36,80
Breedte glas31
Diameter rookkanaal125
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Modivar 5 Store Corner