Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau

Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau

Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau

A+
€ 3.098,00
SKU
Modivar 5 Floating Plateau
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. De Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau heeft een vermogen van ongeveer 6 kW, hiermee is hij ten zeerste geschikt voor kleinere woonruimtes van beneden 100 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau dus gewoon mee. De diepte van deze Houtkachel (45 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Dik Geurts
De houtgestookte kachels en haarden van Dik Geurts zijn erg gewild omdat ze er niet alleen mooi uit zien maar ook nog kwalitatief echte uitblinkers zijn. De vormgeving is aantrekkelijk en helemaal van deze tijd met hier en daar een bijzonder design voor de liefhebber. Het prijskaartje is lager dan je van een design haard zou verwachten en die betaalbaarheid is natuurlijk erg prettig voor de Nederlandse consument. De uitstekende service van Dik Geurts maakt het totaalplaatje helemaal af.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte85,70
Breedte120,00
Diepte45,00
Breedte glas31
Diameter rookkanaal125
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Modivar 5 Floating Plateau