Dik Geurts Kalle EA vooraadmodel

Dik Geurts Kalle EA vooraadmodel

Dik Geurts Kalle EA vooraadmodel

Normale prijs € 3.915,00 Speciale prijs € 3.390,00
SKU
Kalle EA-1
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dik Geurts Kalle in de aanbieding

Deze houtkachel met drie ruiten, de Kalle van Dik Geurts is nu als superdeal verkrijgbaar. Deze sfeervolle haard is retour gekomen omdat hij niet paste bij onze klant. Daarom is de haard uit de originele verpakking en nu bij ons in de uitverkoop. Voor u een super voordeeltje want de kachel is gewoon nog ongebruikt. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model zonder de originele verpakking dus OP=OP!

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Dik Geurts Kalle EA brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. De Dik Geurts Kalle EA heeft een vermogen van ca. 8 kW, hiermee is hij met name geschikt voor gemiddelde leefruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Dik Geurts heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Dik Geurts Kalle EA is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een groot voordeel van de Dik Geurts Kalle EA is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Dik Geurts Kalle EA een houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Omdat deze houtkachel niet diep is (41.5 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtgestookte kachels en haarden van Dik Geurts zijn erg gewild omdat ze er niet alleen mooi uit zien maar ook nog kwalitatief echte uitblinkers zijn. De vormgeving is aantrekkelijk en helemaal van deze tijd met hier en daar een bijzonder design voor de liefhebber. Het prijskaartje is lager dan je van een design haard zou verwachten en die betaalbaarheid is natuurlijk erg prettig voor de Nederlandse consument. De uitstekende service van Dik Geurts maakt het totaalplaatje helemaal af.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Kalle EA vooraadmodel