Dik Geurts Jannik Medium Low EA

Dik Geurts Jannik Medium Low EA

Dik Geurts Jannik Medium Low EA

A+
€ 2.315,00
SKU
Jannik Medium Low EA
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Dik Geurts Jannik Medium Low EA zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. De Dik Geurts Jannik Medium Low EA heeft een vermogen van 7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

Dik Geurts staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Dik Geurts Jannik Medium Low EA een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Eé.n van de grote voordelen van de Dik Geurts Jannik Medium Low EA is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Dik Geurts Jannik Medium Low EA een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Door de geringe diepte van 37.5 cm kan de Dik Geurts Jannik Medium Low EA overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van!

Dik Geurts
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte68,00
Breedte55,00
Diepte37,50
Breedte glas32.8
Diameter rookkanaal125
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Jannik Medium Low EA