Dik Geurts Jannik Medium High EA

Dik Geurts Jannik Medium High EA

Dik Geurts Jannik Medium High EA

A+
€ 2.420,00
SKU
Jannik Medium High EA
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dik Geurts Jannik Medium High EA houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. De Dik Geurts Jannik Medium High EA heeft een vermogen van ongeveer 7 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard !

Dik Geurts investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dik Geurts Jannik Medium High EA zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Wat een zeer groot pluspunt van de Dik Geurts Jannik Medium High EA is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Dik Geurts Jannik Medium High EA uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. Door de geringe diepte van 37.5 cm kan de Dik Geurts Jannik Medium High EA overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van!

Dik Geurts
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte90,00
Breedte55,00
Diepte37,50
Breedte glas32.8
Diameter rookkanaal125
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Jannik Medium High EA