Dik Geurts Instyle Triple Low EA

Dik Geurts Instyle Triple Low EA

Dik Geurts Instyle Triple Low EA

A+
€ 3.915,00
SKU
Instyle Triple Low EA
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Dik Geurts Instyle Triple Low EA brengt je daarom in hogere sferen. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 9 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

Dik Geurts investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dik Geurts Instyle Triple Low EA zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Dik Geurts Instyle Triple Low EA een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze minder flexibel en slechts in enkele gevallen geschikt om voor een schouw te plaatsen.

Dik Geurts
De houtgestookte kachels en haarden van Dik Geurts zijn erg gewild omdat ze er niet alleen mooi uit zien maar ook nog kwalitatief echte uitblinkers zijn. De vormgeving is aantrekkelijk en helemaal van deze tijd met hier en daar een bijzonder design voor de liefhebber. Het prijskaartje is lager dan je van een design haard zou verwachten en die betaalbaarheid is natuurlijk erg prettig voor de Nederlandse consument. De uitstekende service van Dik Geurts maakt het totaalplaatje helemaal af.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas22.7 + 56.2 + 22.7
Inbouw hoogte49,50
Inbouw diepte38,00
Inbouw breedte66,20
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Instyle Triple Low EA