Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/570

Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/570

Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/570

A+
€ 3.915,00
SKU
Instyle Corner Slim High
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/570 houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. Met het vermogen van circa 10 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/570 is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Dik Geurts investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/570 zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. De Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/570 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte57,00
Inbouw diepte35,00
Inbouw breedte66,00
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/570