Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/495 opruimingsmodel

Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/495 opruimingsmodel

Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/495 opruimingsmodel

Normale prijs € 3.670,00 Speciale prijs € 3.125,00
SKU
Instyle Corner Slim Low EA-1
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Instyle Corner Slim 660-495 hoekhaard van Dik Geurs in de aanbieding

Deze stijlvolle inzethaard, de Dik Geurts Instyle Corner Slim is nu als superdeal verkrijgbaar. Wegens een gewijzigde bestelling DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Het gaat om een standaard uitvoering met hoek aan de rechterkant en maatvoering 660/495. De haard heeft een beetje lakschade aan de achterkant maar omdat het om een inzethaard gaat verdwijnt dat uit het zicht, de korting is dat dubbel en dwars waard dachten we zo. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen zo lang de voorraad strekt dus OP=OP!

Zie je jezelf al gezellig bij de Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/495 houtkachel zitten? Verlang je ook naar de warmte en sfeer die je zo hard nodig hebt tijdens de donkere dagen? Koop dan snel deze prachtige houtkachel en het genieten kan beginnen. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de grotere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 10 kW!

Dik Geurts staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/495 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Een minpunt van de Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/495 zou kunnen zijn dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtgestookte kachels en haarden van Dik Geurts zijn erg gewild omdat ze er niet alleen mooi uit zien maar ook nog kwalitatief echte uitblinkers zijn. De vormgeving is aantrekkelijk en helemaal van deze tijd met hier en daar een bijzonder design voor de liefhebber. Het prijskaartje is lager dan je van een design haard zou verwachten en die betaalbaarheid is natuurlijk erg prettig voor de Nederlandse consument. De uitstekende service van Dik Geurts maakt het totaalplaatje helemaal af.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/495 opruimingsmodel