Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Dik Geurts Instyle Corner Low EA

€ 2.825
Bekijk onze SUPERDEALS

Snelle en GRATIS levering vanaf € 500,-

Bel ons als u vragen heeft over dit product

Beste service

Laagste prijsgarantie

TipHet aanschaffen van een haard is niet zomaar iets, er dient rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het vermogen, maar ook het rookkanaal. Elke situatie is natuurlijk anders.

Ons team staat klaar om hierin u te adviseren! Neem contact op door een aanbieding aan te vragen of te bellen.

06-14768561

Omschrijving Dik Geurts Instyle Corner Low EA

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Dik Geurts Instyle Corner Low EA brengt je daarom in hogere sferen. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? De Dik Geurts Instyle Corner Low EA heeft een vermogen van om en nabij 9 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

De Dik Geurts Instyle Corner Low EA is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Dik Geurts Instyle Corner Low EA een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. De afmetingen van deze Houtkachel zijn 49.5 x 66 x 35. We adviseren je graag als je vragen hierover hebt of een maattekening op wilt vragen. Met het open systeem van deze gashaard kan hij op een bestaand schoorsteenkanaal aangesloten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Extra informatie

Dik Geurts Instyle Corner Low EA algemeen

Materiaal Staal

Dik Geurts Instyle Corner Low EA vermogen

Dik Geurts Instyle Corner Low EA afmetingen

Inbouw hoogte  50
Inbouw breedte  66
Inbouw diepte  35

Dik Geurts Instyle Corner Low EA afvoer/aansluiting

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Dik Geurts Instyle Corner Low EA

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering