Dik Geurts Instyle 800 EA

Dik Geurts Instyle 800 EA

Dik Geurts Instyle 800 EA

A
€ 3.606,00
SKU
Instyle 800 EA
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Zie je jezelf al gezellig bij de Dik Geurts Instyle 800 EA houtkachel zitten? Verlang je ook naar de warmte en sfeer die je zo hard nodig hebt tijdens de donkere dagen? Koop dan snel deze prachtige houtkachel en het genieten kan beginnen. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Met het vermogen van circa 12 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Dik Geurts Instyle 800 EA is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

De Dik Geurts Instyle 800 EA is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Dik Geurts staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De Dik Geurts Instyle 800 EA heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting.

Dik Geurts
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas66
Inbouw hoogte58,00
Inbouw diepte40,00
Inbouw breedte80,00
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Instyle 800 EA