Dik Geurts Instyle 500 EA

Dik Geurts Instyle 500 EA

Dik Geurts Instyle 500 EA

A+
€ 2.693,00
SKU
Instyle 500 EA
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dik Geurts Instyle 500 EA houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. De Dik Geurts Instyle 500 EA is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 7 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

De Dik Geurts Instyle 500 EA is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Dik Geurts staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Dik Geurts Instyle 500 EA een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Dik Geurts Instyle 500 EA gewoon mee! Deze gashaard heeft een open systeem, hierdoor is hij veelal toepasbaar in bestaande situaties. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Dik Geurts
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Meer informatie
KleurDonker antraciet
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas38
Inbouw hoogte48,00
Inbouw diepte35,00
Inbouw breedte52,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Instyle 500 EA