Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Dik Geurts Instyle 500 EA

€ 1.865

* Verplichte velden

Bekijk onze SUPERDEALS

Snelle en GRATIS levering vanaf € 500,-

Bel ons als u vragen heeft over dit product

Beste service

Laagste prijsgarantie

TipHet aanschaffen van een haard is niet zomaar iets, er dient rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het vermogen, maar ook het rookkanaal. Elke situatie is natuurlijk anders.

Ons team staat klaar om hierin u te adviseren! Neem contact op door een aanbieding aan te vragen of te bellen.

06-14768561

Omschrijving Dik Geurts Instyle 500 EA

De Dik Geurts Instyle 500 EA houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. De Dik Geurts Instyle 500 EA is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 7 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

De Dik Geurts Instyle 500 EA is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Dik Geurts staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Dik Geurts Instyle 500 EA een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Dik Geurts Instyle 500 EA gewoon mee! Deze gashaard heeft een open systeem, hierdoor is hij veelal toepasbaar in bestaande situaties. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Extra informatie

Dik Geurts Instyle 500 EA algemeen

Materiaal Staal

Dik Geurts Instyle 500 EA vermogen

Dik Geurts Instyle 500 EA afmetingen

Inbouw hoogte  48
Inbouw breedte  52
Inbouw diepte  35

Dik Geurts Instyle 500 EA afvoer/aansluiting

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Dik Geurts Instyle 500 EA

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering