Dik Geurts Folke opruimingsmodel

Dik Geurts Folke opruimingsmodel

Dik Geurts Folke opruimingsmodel

Normale prijs € 3.280,00 Speciale prijs € 2.795,00
SKU
Folke-1
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Dik Geurts Folke houtkachel in de aanbieding

Deze prachtige houtkachel met drie ruiten en dus volop zicht op het vuur, de populaire Folke van Dik Geurts is nu als superdeal verkrijgbaar. Deze houtkachel is nu eenmalig DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Het gaat om een standaard uitvoering die uit de verpakking gehaald is om de ruit te vervangen omdat daar een barst in zat. De kachel is nu dus weer helemaal in orde maar zonder originele verpakking, vandaar de korting die u van ons krijgt. Het bijkomende voordeel is dat deze kachel direct uit voorraad te leveren is. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen zo lang de voorraad strekt dus OP=OP!

Een houtkachel zoals de Dik Geurts Folke brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. De Dik Geurts Folke heeft een vermogen van ca. 8 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

Dik Geurts investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Dik Geurts Folke zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De Dik Geurts Folke heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem flexibel en heel geschikt voor iedere situatie. Wel zo gemakkelijk dat de haard zich eenvoudig aan laat passen. Met de diepte van 41 cm is hij dus geschikt voor bijna elke situatie.

Dik Geurts www.drufire.com
De houtkachels van Dik Geurts zijn super populair omdat deze Nederlandse fabrikant altijd goed weet in te spelen op trends, wensen van klanten en technische ontwikkelingen. Aantrekkelijk, eigentijds design gecombineerd met een voordelig prijskaartje en een uitstekende service maakt dat Dik Geurts al jarenlang erg succesvol is op de Nederlandse markt. Het assortiment is erg uitgebreid waardoor er voor iedereen wat wils is.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dik Geurts Folke opruimingsmodel