Contura i8

Contura i8

Contura i8

A
€ 3.450,00
SKU
i8
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Contura i8 houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van ca. 7 kW bij voorkeur geschikt voor gemiddelde leefruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Contura investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Contura i8 zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. De Contura i8 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting.

Contura www.contura.nl
Het Zweedse merk Contura staat garant voor hoge kwaliteit. Door het gure Zweedse klimaat weet Contura als geen ander dat een hoog rendement voor een houtkachel essentieel is. Contura is een fabrikant die graag zelf de touwtjes in handen heeft en daarom het gehele proces rondom ontwikkeling en productie in eigen beheer uitvoert.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte53,00
Inbouw diepte36,50
Inbouw breedte73,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura i8