Contura 890 Style

Contura 890 Style

Contura 890 Style

A+
€ 3.850,00
SKU
890 Style
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Contura 890 Style brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 5 kW vooral bedoeld om kleinere ruimtes te verwarmen.

Contura investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Contura 890 Style zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Contura 890 Style de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Contura 890 Style dus gewoon mee. De diepte van deze Houtkachel (36.5 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Contura
Het Zweedse merk Contura staat garant voor hoge kwaliteit. Door het gure Zweedse klimaat weet Contura als geen ander dat een hoog rendement voor een houtkachel essentieel is. Contura is een fabrikant die graag zelf de touwtjes in handen heeft en daarom het gehele proces rondom ontwikkeling en productie in eigen beheer uitvoert.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalAluminium
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte126,00
Breedte46,50
Diepte36,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 890 Style