Contura 810 W Style

Contura 810 W Style

Contura 810 W Style

A+
€ 2.695,00
SKU
810 W Style
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Contura 810 W Style is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Met het gemiddelde vermogen van ca. 5 kW is deze Houtkachel uitermate geschikt voor de kleinere leefruimtes. Klein en vurig.

De Contura 810 W Style is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Voor mensen die de Contura 810 W Style voor een schouw willen plaatsen is hij minder geschikt. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Door de diepte van 36.5 cm kan de Contura 810 W Style overal wel een plek vinden.

Contura
De Zweedse fabrikant Contura is erg geliefd bij mensen met oog voor vormgeving. De afwerking van de houtgestookte haarden is van topniveau. Dat komt vooral doordat Contura zelf graag alle controle houdt en nauwkeurig toeziet op het gehele proces van ontwikkeling tot productie en levering. Met Contura ben je verzekerd van jarenlang stookplezier in een prachtig jasje!

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalAluminium
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte69,70
Breedte46,50
Diepte37,90
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 810 W Style