Contura 720T

Contura 720T

Contura 720T

A+
Prijs op aanvraag
SKU
720T

Een houtkachel zoals de Contura 720T zorgt niet alleen voor aangename warmte maar maakt je huis ook een stuk gezelliger en sfeervoller en zeg nou zelf dat wil toch iedereen? Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van ca. 7 kW bij voorkeur geschikt voor gemiddelde leefruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

De Contura 720T is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Contura staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! De Contura 720T heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem geschikt voor iedere situatie. Door de geringe diepte van 40.7 cm kan de Contura 720T overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van! Voor een lange nastraling moet je bij deze Houtkachel zijn. Door het speksteen is de verspreiding van de warmte ongeevenaard.

Contura
Het Zweedse merk Contura staat garant voor hoge kwaliteit. Door het gure Zweedse klimaat weet Contura als geen ander dat een hoog rendement voor een houtkachel essentieel is. Contura is een fabrikant die graag zelf de touwtjes in handen heeft en daarom het gehele proces rondom ontwikkeling en productie in eigen beheer uitvoert.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenDeels
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte117,90
Breedte55,60
Diepte40,70
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 720T