Contura 690 Style Glass

Contura 690 Style Glass

Contura 690 Style Glass

A+
€ 4.550,00
SKU
690 Style Glass
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Contura 690 Style Glass houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Het vermogen van 7 kW maakt deze Houtkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

De Contura 690 Style Glass is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. De Contura 690 Style Glass heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem geschikt voor iedere situatie. De diepte van deze Houtkachel (49.5 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Contura
Het Zweedse merk Contura staat garant voor hoge kwaliteit. Door het gure Zweedse klimaat weet Contura als geen ander dat een hoog rendement voor een houtkachel essentieel is. Contura is een fabrikant die graag zelf de touwtjes in handen heeft en daarom het gehele proces rondom ontwikkeling en productie in eigen beheer uitvoert.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte165,00
Breedte54,00
Diepte49,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 690 Style Glass