Contura 690 Style Glass Artstone

Contura 690 Style Glass Artstone

Contura 690 Style Glass Artstone

A+
€ 6.295,00
SKU
690 Style Glass Artstone
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Contura 690 Style Glass Artstone brengt je daarom in hogere sferen. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. De Contura 690 Style Glass Artstone heeft een vermogen van om en nabij 9 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

De Contura 690 Style Glass Artstone is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Contura staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Eé.n van de grote voordelen van de Contura 690 Style Glass Artstone is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Contura 690 Style Glass Artstone een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Omdat de diepte dus maar 49.5 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden.

Contura
Het Zweedse merk Contura staat garant voor hoge kwaliteit. Door het gure Zweedse klimaat weet Contura als geen ander dat een hoog rendement voor een houtkachel essentieel is. Contura is een fabrikant die graag zelf de touwtjes in handen heeft en daarom het gehele proces rondom ontwikkeling en productie in eigen beheer uitvoert.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte165,00
Breedte54,00
Diepte49,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 690 Style Glass Artstone