Contura 620 Style

Contura 620 Style

Contura 620 Style

A+
€ 4.595,00
SKU
620 Style
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Contura 620 Style is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Het vermogen van ongeveer 9 kW maakt deze Houtkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Contura investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Contura 620 Style zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Contura 620 Style de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Hij voelt zich overal thuis en kan zich snel aanpassen. Als je verhuist kan de Contura 620 Style dus gewoon mee. Wel zo vertrouwd!

Contura
De Zweedse fabrikant Contura is erg geliefd bij mensen met oog voor vormgeving. De afwerking van de houtgestookte haarden is van topniveau. Dat komt vooral doordat Contura zelf graag alle controle houdt en nauwkeurig toeziet op het gehele proces van ontwikkeling tot productie en levering. Met Contura ben je verzekerd van jarenlang stookplezier in een prachtig jasje!

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte129,00
Breedte58,00
Diepte51,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 620 Style