Contura 610 Style

Contura 610 Style

Contura 610 Style

A+
€ 3.895,00
SKU
610 Style
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Contura 610 Style is een houtkachel die meteen veel sfeer geeft en daardoor een uitblinker in uw interieur wordt. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. De Contura 610 Style is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 9 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste livings, namelijk van 100 tot 220 m3. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

De Contura 610 Style is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Contura staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Eé.n van de grote voordelen van de Contura 610 Style is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Contura 610 Style een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. De diepte van deze Houtkachel (49.5 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Contura
Het Zweedse merk Contura staat garant voor hoge kwaliteit. Door het gure Zweedse klimaat weet Contura als geen ander dat een hoog rendement voor een houtkachel essentieel is. Contura is een fabrikant die graag zelf de touwtjes in handen heeft en daarom het gehele proces rondom ontwikkeling en productie in eigen beheer uitvoert.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte126,00
Breedte54,00
Diepte49,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 610 Style