Contura 610 Style Glass

Contura 610 Style Glass

Contura 610 Style Glass

A+
€ 4.195,00
SKU
610 Style Glass
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Contura 610 Style Glass is een houtkachel die meteen veel sfeer geeft en daardoor een uitblinker in uw interieur wordt. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van plusminus 9 kW bij uitstek geschikt voor middelgrote livings van 100 tot 220 kubieke meter. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Contura staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Contura 610 Style Glass een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Contura 610 Style Glass de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Contura 610 Style Glass dus gewoon mee. De diepte van deze Houtkachel (49.5 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je? Het voordeel van een kachel met gedeeltelijke speksteen bekleding is dat deze Houtkachel nog lang warmte afgeeft, zelfs nadat het vuur uit is gegaan. Genieten met een hoofdletter G.

Contura
De Zweedse fabrikant Contura is erg geliefd bij mensen met oog voor vormgeving. De afwerking van de houtgestookte haarden is van topniveau. Dat komt vooral doordat Contura zelf graag alle controle houdt en nauwkeurig toeziet op het gehele proces van ontwikkeling tot productie en levering. Met Contura ben je verzekerd van jarenlang stookplezier in een prachtig jasje!

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenDeels
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte126,00
Breedte54,00
Diepte49,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 610 Style Glass