Contura 60 liftdeurhaard aanbieding

Contura 60 liftdeurhaard aanbieding

Contura 60 liftdeurhaard aanbieding

Normale prijs € 4.995,00 Speciale prijs € 4.690,00
SKU
61 Inbouw-1-1
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Contura i60 inbouw liftdeurhaard op hout is in de aanbieding

Deze prachtige inbouwhaard van Contura, de i60 is nu als superdeal verkrijgbaar. Deze haard is DIRECT LEVERBAAR! Het gaat om een standaard uitvoering zonder omlijsting. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen zo lang de voorraad strekt dus OP=OP! Het gaat om een nieuwe liftdeurhaard met volledige fabrieksgarantie maar uit de originele verpakking.

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Contura 60 brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast heeft deze moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. De Contura 60 inbouwhaard heeft een vermogen van ca. 7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

De Contura 60 is een waanzinnige houtkachel waar je veel stookplezier mee kunt beleven!

Contura
De Zweedse fabrikant Contura is erg geliefd bij mensen met oog voor vormgeving. De afwerking van de houtgestookte haarden is van topniveau. Dat komt vooral doordat Contura zelf graag alle controle houdt en nauwkeurig toeziet op het gehele proces van ontwikkeling tot productie en levering. Met Contura ben je verzekerd van jarenlang stookplezier in een prachtig jasje!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 60 liftdeurhaard aanbieding