Contura 61 Inbouw

Contura 61 Inbouw

Contura 61 Inbouw

A
€ 4.995,00
SKU
61 Inbouw
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Contura 61 Inbouw brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. De Contura 61 Inbouw heeft een vermogen van 7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

De Contura 61 Inbouw is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. De Contura 61 Inbouw heeft naast een bovenaansluiting ook een achteraansluiting, dit maakt hem flexibel en heel geschikt voor iedere situatie. Wel zo gemakkelijk dat de haard zich eenvoudig aan laat passen.

Contura
De Zweedse fabrikant Contura is erg geliefd bij mensen met oog voor vormgeving. De afwerking van de houtgestookte haarden is van topniveau. Dat komt vooral doordat Contura zelf graag alle controle houdt en nauwkeurig toeziet op het gehele proces van ontwikkeling tot productie en levering. Met Contura ben je verzekerd van jarenlang stookplezier in een prachtig jasje!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalNatuursteen
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte153,00
Inbouw diepte50,00
Inbouw breedte58,50
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 61 Inbouw