Contura 596 Style Glass

Contura 596 Style Glass

Contura 596 Style Glass

A+
€ 4.395,00
SKU
596 Style Glass
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Contura 596 Style Glass brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. De Contura 596 Style Glass is niet alleen mooi, hij heeft een vermogen van maar liefst 7 kW. Hierdoor is hij zeer geschikt voor de meeste woonruimtes, namelijk van 100 tot 220 m3.

De Contura 596 Style Glass is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Eé.n van de grote voordelen van de Contura 596 Style Glass is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Contura 596 Style Glass een Houtkachel die in elke situatie past. De diepte van deze Houtkachel (44 cm) zorgt ervoor dat deze haard in iedere woonkamer een mooie plek kan veroveren. Zie je het al voor je?

Contura
Het Zweedse merk Contura staat garant voor hoge kwaliteit. Door het gure Zweedse klimaat weet Contura als geen ander dat een hoog rendement voor een houtkachel essentieel is. Contura is een fabrikant die graag zelf de touwtjes in handen heeft en daarom het gehele proces rondom ontwikkeling en productie in eigen beheer uitvoert.

Meer informatie
KleurWit
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenOptioneel
DraaibaarOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte152,90
Breedte49,50
Diepte44,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 596 Style Glass