Contura 590T Style

Contura 590T Style

Contura 590T Style

A+
€ 5.395,00
SKU
590T Style
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Contura 590T Style is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. Het vermogen van 7 kW maakt deze Houtkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

Contura staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Contura 590T Style een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Eé.n van de grote voordelen van de Contura 590T Style is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Contura 590T Style een Houtkachel die in elke situatie past. Omdat deze Houtkachel niet diep is (46.3 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel. Omdat de Contura 590T Style deels met speksteen bekleed is blijft de Houtkachel de warmte nog lang afgeven. Ook als het vuur al uitgegaan is, kan je toch nog de warmte voelen, uren na de tijd. Heerlijk toch?

Contura
De Zweedse fabrikant Contura is erg geliefd bij mensen met oog voor vormgeving. De afwerking van de houtgestookte haarden is van topniveau. Dat komt vooral doordat Contura zelf graag alle controle houdt en nauwkeurig toeziet op het gehele proces van ontwikkeling tot productie en levering. Met Contura ben je verzekerd van jarenlang stookplezier in een prachtig jasje!

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenDeels
DraaibaarOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte154,40
Breedte54,20
Diepte46,30
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 590T Style