Contura 556 Style Glass

Contura 556 Style Glass

Contura 556 Style Glass

A+
€ 3.895,00
SKU
556 Style
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Contura 556 Style Glass houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Het vermogen van om en nabij 7 kW maakt deze Houtkachel heel geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Contura staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Contura 556 Style Glass een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Omdat de Contura 556 Style Glass een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Contura 556 Style Glass gewoon mee! De diepte van deze Houtkachel (44 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Contura
Het Zweedse merk Contura staat garant voor hoge kwaliteit. Door het gure Zweedse klimaat weet Contura als geen ander dat een hoog rendement voor een houtkachel essentieel is. Contura is een fabrikant die graag zelf de touwtjes in handen heeft en daarom het gehele proces rondom ontwikkeling en productie in eigen beheer uitvoert.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte106,60
Breedte49,50
Diepte44,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 556 Style Glass