Contura 520 Style

Contura 520 Style

Contura 520 Style

A+
€ 3.950,00
SKU
520 Style
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Contura 520 Style houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. De Contura 520 Style heeft een vermogen van circa 7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

De Contura 520 Style is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Contura staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Contura 520 Style de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Contura 520 Style dus gewoon mee. Omdat de diepte dus maar 47.7 cm is kan deze prachtige haard bijna overal terecht. Hij voelt zich snel thuis en zal je graag gaan verwarmen.

Contura
De Zweedse fabrikant Contura is erg geliefd bij mensen met oog voor vormgeving. De afwerking van de houtgestookte haarden is van topniveau. Dat komt vooral doordat Contura zelf graag alle controle houdt en nauwkeurig toeziet op het gehele proces van ontwikkeling tot productie en levering. Met Contura ben je verzekerd van jarenlang stookplezier in een prachtig jasje!

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenOptioneel
DraaibaarOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte110,10
Breedte57,00
Diepte47,70
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 520 Style