Contura 51 Inbouw

Contura 51 Inbouw

Contura 51 Inbouw

A+
€ 5.550,00
SKU
51 Inbouw
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Contura 51 Inbouw is daarom een uitstekende keuze. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. Met het vermogen van 11 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Contura 51 Inbouw is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Contura investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Contura 51 Inbouw zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Contura 51 Inbouw de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Contura 51 Inbouw dus gewoon mee.

Contura
Het Zweedse merk Contura staat garant voor hoge kwaliteit. Door het gure Zweedse klimaat weet Contura als geen ander dat een hoog rendement voor een houtkachel essentieel is. Contura is een fabrikant die graag zelf de touwtjes in handen heeft en daarom het gehele proces rondom ontwikkeling en productie in eigen beheer uitvoert.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalNatuursteen
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 51 Inbouw