Contura 4 Modern inzet

Contura 4 Modern inzet

Contura 4 Modern inzet

A
€ 2.750,00
SKU
4 Modern inzet
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Contura 4 Modern inzet houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van ongeveer 5 kW voornamelijk bedoeld om kleinere ruimtes sfeervol te voorzien van sfeer en warmte. Klein maar fijn. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Contura staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Contura 4 Modern inzet een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Contura 4 Modern inzet een boven- en achteraansluiting heeft weet hij zich moeiteloos aan de situatie aan te passen. Heb je verhuisplannen? Dan weet je alvast dat dat geen probleem is want dan verhuist de Contura 4 Modern inzet gewoon mee! De Contura 4 Modern inzet heeft de volgende afmetingen: 55 x 39 x 35. Door de diepte van 35 cm kan de Contura 4 Modern inzet overal wel een plek vinden.

Contura
Het Zweedse merk Contura staat garant voor hoge kwaliteit. Door het gure Zweedse klimaat weet Contura als geen ander dat een hoog rendement voor een houtkachel essentieel is. Contura is een fabrikant die graag zelf de touwtjes in handen heeft en daarom het gehele proces rondom ontwikkeling en productie in eigen beheer uitvoert.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte55,00
Inbouw diepte35,00
Inbouw breedte39,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 4 Modern inzet