Contura 35T

Contura 35T

Contura 35T

A+
Prijs op aanvraag
SKU
35T

Een houtkachel zoals de Contura 35T brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Contura 35T heeft een vermogen van 7 kW, hierdoor kan hij met gemak de meeste woonruimtes verwarmen van 100 tot 220 m3.

Contura heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Contura 35T is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Contura 35T de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Contura 35T dus gewoon mee. De afmetingen van deze Houtkachel zijn 160 x 55 x 43. Door de geringe diepte van 43 cm kan de Contura 35T overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van! Voor een lange nastraling moet je bij deze Houtkachel zijn. Door het speksteen is de verspreiding van de warmte ongeevenaard.

Contura
De Zweedse fabrikant Contura is erg geliefd bij mensen met oog voor vormgeving. De afwerking van de houtgestookte haarden is van topniveau. Dat komt vooral doordat Contura zelf graag alle controle houdt en nauwkeurig toeziet op het gehele proces van ontwikkeling tot productie en levering. Met Contura ben je verzekerd van jarenlang stookplezier in een prachtig jasje!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalGietijzer
SpeksteenDeels
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte160,00
Breedte55,00
Diepte43,00
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 35T