Contura 26T

Contura 26T

Contura 26T

A
Prijs op aanvraag
SKU
26T

De Contura 26T houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Het vermogen van 9 kW maakt deze Houtkachel zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter.

Contura investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Contura 26T zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Contura 26T de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Contura 26T dus gewoon mee. De Contura 26T heeft de volgende afmetingen: 131,2 x 58 x 46,2. Met de diepte van 46.2 cm is hij dus geschikt voor bijna elke situatie. Voor mensen die niet de hele tijd op het vuur willen letten is dit een goede optie. Deels speksteen geeft deze Houtkachel nog lang warmte af nadat het vuur gedoofd is.

Contura
De Zweedse fabrikant Contura is erg geliefd bij mensen met oog voor vormgeving. De afwerking van de houtgestookte haarden is van topniveau. Dat komt vooral doordat Contura zelf graag alle controle houdt en nauwkeurig toeziet op het gehele proces van ontwikkeling tot productie en levering. Met Contura ben je verzekerd van jarenlang stookplezier in een prachtig jasje!

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalSpeksteen
SpeksteenDeels
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte131,20
Breedte58,20
Diepte46,20
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Contura 26T