Bellfires View Bell York 3

Bellfires View Bell York 3

Bellfires View Bell York 3

A
€ 5.159,00
SKU
View Bell York 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De BellfiresView BellYork 3is een prachtige driezijdige haard met een veel opties

De BellfireViewBellYork 3wordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan tegen een meerprijs ook worden geleverd met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas inzit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van de BellfiresView BellYork 3is maar liefst85cm breed en 54cm hoog. DeBellfires View Bell York 3wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting maar u kunt ook kiezen voor een 150/100 aansluiting. Wilt u weten welkeaansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De BellfiresView BellYork 3is voorzien van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidsysteem.

Het mooiste vlammenspel krijgt u met de optie Premium Fire. Bij de Premium fire liggen de grote houtblokken schuin omhoog en komen de vlammen om het houtblok heen. Net als bij een echte openhaard. Onder de bodem dat bedekt is met as en nep houtvlokken zit een led verlichting dat de bodem doet opgloeien. Zo hebt u het effect van een gloeiend asbed,


U kunt bij de BellfiresView BellYork 3kiezen voor diverse kaders. Bijde Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weggebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard.

De achterwandwordt standaardin zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren inzwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in deachterwand door. Hierdoor lijkt het net of er meerdere vlammen in de haard zitten achter elkaar.

Bij elke Bellfires gashaardkunt u ook eenwifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt ude haard bedienenmet uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een houtset, afstandsbediening en een bedieningsluik. Voor de branderdecoratie kunt u ook kiezen voor witte kiezels of grijs grind.

Mocht u liever eenbellfires gashaard hebben met een hoger glas klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas31.6 +85.8 + 31.6
Inbouw hoogte92,30
Inbouw diepte44,00
Inbouw breedte94,70
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires View Bell York 3