Bellfires View Bell Vertical 3

Bellfires View Bell Vertical 3

Bellfires View Bell Vertical 3

A
€ 4.744,00
SKU
View Bell Vertical 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De BellfiresView Bell Vertical 3 is een prachtige smalle 3 zijdige haard met een hoog glas waarin een geweldig hoog vuur zit

De Bellfires View BellVertical 3heeft aan drie zijden glas, hierdoor hebt u vanuit elke hoek van uw kamer zicht op het vuur. Deze haard laat zich uitstekend op een smalle muur plaatsen en kan ook worden gebruikt om een ruimte op te delen.

In de BellfireViewBellVertical 3zit standaard gepolijst glas, maar kan wordenbesteld methet ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas inzit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van de BellfiresView BellVertical 3is 40cm breed en maar liefst66cm hoog. DeView BellVertical 3wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting maar kan ook geleverd worden met een 150/100 aansluiting. Wilt u weten welkeaansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De BellfiresView BellVertical 3is voorzie van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidsysteem.

Bij de Bellfires Viewl Bell Vertical 3 kunt u kiezen uit twee verschillende branders. De Line fire en de Center fire. Om het verschil tussen de twee uit te leggen hebben wij voor u onder aan deze pagina een demonstratie film geplaatst.


U kunt bij de BellfiresView BellVertical 3kiezen voor3 verschillendekaders. Bijde Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weggebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard.

De achterwandwordt standaardin zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren inzwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in deachterwand door. Hierdoor lijkt het net of er meerdere vlammen in de haard zitten achter elkaar.

Bij elke Bellfires gashaardkunt u ook eenwifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt ude haard bedienenmet uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een houtset, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor grijs split of witte kiezels.

Mocht u liever een iets kleinere bellfires gashaard hebben met3 zijdigglas klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas31.6 + 40 + 31.6
Inbouw hoogte103,80
Inbouw diepte44,00
Inbouw breedte48,90
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires View Bell Vertical 3