Bellfires View Bell Topsham 3

Bellfires View Bell Topsham 3

Bellfires View Bell Topsham 3

A
€ 4.803,00
SKU
View Bell Topsham 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires View Bell Topsham 3 is een gashaard met een gesloten systeem dat met vele optie&rsquo.s leverbaar is en daarmee een geschikte oplossing biedt voor elke situatie. De Bellfire View Bell Topsham 3 is leverbaar met een floating frame. Het floating frame geeft het beeld dat de haard met zijn 8 mm dik frame zweeft. In het frame is het glas gemonteerd waardoor er bij het schoonmaken van het glas er geen risico op breuk is. Met een makkelijke handeling kunt u het frame verwijderen.

De Bellfires View Bell Topsham 3 is ook leverbaar met een hidden door. Met deze keuze is het net of u een echte open haard in huis hebt. Dit glas heeft een 4 cm kader van gescreend glas. De hidden door isook leverbaar met een zowel 7 cm of een 10cm frame lijst. Door een 10 cm lijst er omheen te zetten komt de haard iets dieper te liggen waardoor de gelijkenis met een open haard nog realistischer wordt.

Bij de Bellfires View Bell Topsham 3 heeft u keuze uit een line-fire of een center-fire. Bij deze type branders kunt u een gedeelte van de brander uitschakelen waardoor de warmteuitstoot afneemt en uwel 40% gas bespaart.Tevens kunt u kiezen voor het prachtige Premium-fire. Bij de Premium-Fire komen de vlammen direct onder de schuin liggende houtblokken vandaan enhet heeft ledverlichting onder de branders waardoor u een gloei effect krijgt.

Alle Bellfires haarden zijn ook verkrijgbaar met een ontspiegeld glas. Dit glas is zo helder dat het lijkt of er geen glas meer in uw haard bevind. Door het ontspiegeld glas heeft u ook geen schitteringen meer.

De binnenzijde van de Bellfires Topsham View Bell 3kan worden uitgevoerd in mat zwart of met een spiegelende keramische wanden. Door de laatste optie krijgt u meer diepte in het vlambeeld.

Alle modellen van Bellfires kunt u met de optie Wifi module vanaf uw tablet of smartphone besturen.

Kortom, Wilt u een gashaard dat een onderdeel wordt van uw woonkamer mer de gezelligheid van een open haard en de sfeer die u veel gezellgheid brengt kies dan vooreen Bell fire gashaard.

Kiest u toch liever voor eendrie zijdige roomdivider van Bellfires klik dan HIER

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas31.6 + 70.8 + 31.6
Inbouw hoogte96,80
Inbouw diepte44,00
Inbouw breedte79,70
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires View Bell Topsham 3