Bellfires View Bell Large 3

Bellfires View Bell Large 3

Bellfires View Bell Large 3

B
€ 5.633,00
SKU
View Bell Large 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De BellfiresView BellLarge 3is een prachtige 3 zijdige haard met dubbele branders.

De Bellfires View BellLarge 3heeft aan drie zijden glas, hierdoor hebt u vanuit elke hoek van uw kamer zicht op het vuur.

De BellfireViewBellLarge 3wordt standaard geleverd met gepolijst glas, maar kan wordenbesteld met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas inzit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Het glas oppervlakte van de BellfiresView BellLarge 3is maar liefst127cm breed en 40cm hoog. DeView BellLarge 3wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting maar kan ook geleverd worden met een 150/100 aansluiting. Wilt u weten welkeaansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De BellfiresView BellLarge 3is voorzie van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidsysteem.

De haard heeft als optie een line fire of een center fire. Om deze twee verschillende brander types uit te leggen hebben wij een demonstratie filmpje onder aan de tekst toe gevoegd. Mocht u hierover nog vragen hebben zien wij u vraag graag in de mail.


U kunt bij de BellfiresView BellLarge 3kiezen voor3 verschillendekaders. Bijde Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weggebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard.

De achterwandwordt standaardin zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren inzwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in deachterwand door. Hierdoor lijkt het net of er meerdere vlammen in de haard zitten achter elkaar.

Bij elke Bellfires gashaardkunt u ook eenwifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt ude haard bedienenmet uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een houtset, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor grijs split of witte kiezels.

Mocht u liever een iets kleinere bellfires gashaard hebben met3 zijdigglas klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas31.6 + 126.8 + 31.6
Inbouw hoogte77,80
Inbouw diepte44,00
Inbouw breedte135,70
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires View Bell Large 3