Vragen? Bel 06 14 76 85 61

Liever chatten? Wij zijn ook op Whatsapp bereikbaar!

Vragen? Klik op het icoon voor direct contact

Bellen voor houtkachel

Bellen

Opruimer

Deze haard heeft vaste opties en is te koop voor deze spotprijs vanwege een foutieve bestelling of annulering. Sla dus gauw uw slag, na betaling kunnen wij meteen leveren!

B

Bellfires Vertical Bell Small 3 Opruiming

Normale prijs: € 4.476,00

Aanbieding € 3.435,00

* Verplichte velden

Snelle en GRATIS levering vanaf € 500,-

Bel ons als u vragen heeft over dit product

Beste service

Laagste prijsgarantie

TipHet aanschaffen van een haard is niet zomaar iets, er dient rekening gehouden te worden met bijvoorbeeld het vermogen, maar ook het rookkanaal. Elke situatie is natuurlijk anders.

Ons team staat klaar om hierin u te adviseren! Neem contact op door een aanbieding aan te vragen of te bellen.

06-14768561

Omschrijving Bellfires Vertical Bell Small 3 Opruiming

Van deze prachtige haard hebben wij nog een model in onze loods staan. Deze wordt geleverd met de volgende optie's, Bellfires Vertical bell 3 small, Houtset, afstandsbediening, brander type is Center fire, gepolijst glas en een keramische spiegelde binnenkant. De aansluiting is 150/100.


De Bellfires Vertical Bell Small 3 is een geweldige  gashaard met een prachtig vlammenspel. De Bellfires vertical haarden  kenmerken zich door het hoge glas en minimale breedte waardoor deze zelfs op een kleine muur laten inbouwen.

Standaard wordt de Bellfires Vertical Bell Small 3  geleverd met gepolijst glas, maar kan ook worden besteld met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas in zit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Bij de Bellfires Vertical Bell Small 3 kunt u kiezen uit twee verschillende branders. U kunt kiezen voor of een Center- of Line fire. Beide branders worden in het filmpje onder aan de tekst aan u uitgelegd.

Het glas oppervlakte van de Bellfires Vertical Bell Small 3 is 53cm breed en 82cm hoog. De Bellfire Vertical Bell 3  wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting maar kan ook geleverd worden met een 150/100 aansluiting. Wilt u weten welke aansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De Bellfires Vertical Bell Small 3 is voorzien van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidsysteem.

U heeft keuze uit drie verschillende kaders bij de Bellfires Vertical Bell Small 3. Bij de Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weg gebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard. De keuze kan ook vallen op een Floating Frame. Dit is een 8 mm dik kader frame. Dit frame geeft de gedachte dat de haard zweeft in de ombouw.

De zijwanden en achterwand wordt standaard in zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren in zwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in de zijwanden en achterwand door.

Bij elke Bellfires gashaard kunt u ook een wifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt u de haard bedienen met uw smartphone of tablet. Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een houtset, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor grijs split of witte kiezels.

Mocht u liever een bellfires front haard  van hetzelfde model klik dan HIER 

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Extra informatie

Bellfires Vertical Bell Small 3 Opruiming algemeen

Vuurzicht Enkelzijdig
Materiaal Staal
Kleur Zwart, Antraciet
Branderdecoratie Houtset Of (Carrara)Kiezels
Systeem Gesloten
Afstandsbediening Ja
Energieklasse B

Bellfires Vertical Bell Small 3 Opruiming vermogen

Minimaal vermogen (kW) 2
Maximaal vermogen (kW) 7
Nominaal vermogen (kW) 7

Bellfires Vertical Bell Small 3 Opruiming afmetingen

Inbouw hoogte  115,50
Inbouw breedte  59,70
Inbouw diepte  43,20
Hoogte glas 82.2
Breedte glas 53.4

Bellfires Vertical Bell Small 3 Opruiming afvoer/aansluiting

Diameter rookkanaal (mm) 100/150, 130/200
Bovenaansluiting Ja

Vraag & Antwoord

Goedemorgen, Is van dezw kachel ook een tunnelhaard te maken? Vriendelijke groet, Robert-Jan

Gevraagd door: Robert-Jan   2019-05-26 10:05:22

van de haard zelf is geen tunnelhaard te maken, Bellfires heeft dit model wel gewoon in tunnel dat is de Bellfires Vertical Bell Small Tunnel.

Vraag stellen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Bellfires Vertical Bell Small 3 Opruiming

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering