Bellfires Vertical Bell Small 3

Bellfires Vertical Bell Small 3

Bellfires Vertical Bell Small 3

B
€ 4.803,00
SKU
Vertical Bell Small 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Vertical Bell Small 3 is een geweldige gashaard met een prachtig vlammenspel. De Bellfires vertical haarden kenmerken zich door het hoge glas en minimale breedte waardoor deze zelfs op een kleine muur laten inbouwen.

Standaard wordt de Bellfires Vertical Bell Small 3 geleverd met gepolijst glas, maar kan ook worden besteld met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas in zit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Bij de Bellfires Vertical BellSmall 3kunt u kiezen uit twee verschillende branders. U kunt kiezen voor ofeen Center- of Line fire. Beide branders worden in het filmpje onder aan de tekst aan u uitgelegd.

Het glas oppervlakte van de Bellfires Vertical Bell Small 3 is 53cm breed en 82cm hoog. De Bellfires Vertical Bell 3 wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting maar kan ook geleverd worden met een 150/100 aansluiting. Wilt u weten welke aansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De Bellfires Vertical Bell Small 3 is voorzien van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidssysteem.

U heeft keuze uit drie verschillende kaders bij de Bellfires Vertical Bell Small 3. Bij de Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weg gebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard. De keuze kan ook vallen op een Floating Frame. Dit is een 8 mm dik kader frame. Dit frame geeft de gedachte dat de haard zweeft in de ombouw.

Dezijwanden en achterwand wordt standaard in zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren in zwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in de zijwanden en achterwand door.

Bij elke Bellfires gashaard kunt u ook een wifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt u de haard bedienen met uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een houtset, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor grijs split of witte kiezels.

Mocht u liever een bredere haard van Bellfires willen HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas46.8
Inbouw hoogte115,50
Inbouw diepte43,20
Inbouw breedte57,60
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Vertical Bell Small 3