Bellfires Vertical Bell Medium Tunnel 3

Bellfires Vertical Bell Medium Tunnel 3

Bellfires Vertical Bell Medium Tunnel 3

A
€ 5.839,00
SKU
Vertical Bell Medium Tunnel 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De BellfiresVertical BellMedium 3 Tunnelis een prachtigedoorkijk haard met een prachtig vlammenspel. De Bellfire Tunnel haarden zijn zeer geschikt om twee ruimtes met elkaar te verbinden door het vlammenspel. U kunt bij de tunnelhaarden kiezen uit verschillende breedtes en hoogtes.

Standaard wordt de Bellfires Vertical Bell Medium 3 Tunnel geleverd met gepolijst glas, maar kan ook wordenbesteld met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas in zit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Bij de Bellfires Vertical Bell Medium Tunnel kunt u kiezen uit twee verschillende branders. U kunt kiezen voor ofeen Center- of Line fire. Beide branders worden in het filmpje onder aan de tekst aan u uitgelegd.

Het glas oppervlakte van de Bellfires Vertical Bell Medium 3 Tunnel is40cm breed en 101cm hoog. De Bellfires Vertical Bell 3 Medium Tunnel wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting maar kan ook geleverd worden met een 150/100 aansluiting. Wilt u weten welke aansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De Bellfires Vertical Bell 3 Tunnel is voorzien van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidssysteem.

U heeft keuze uit drie verschillende kaders bij de Bellfires Vertical Bell 3 Tunnel. Bij de hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weg gebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard. De keuze kan ook vallen op een Floating Frame. Dit is een 8 mm dik kader frame. Dit frame geeft de gedachte dat de haard zweeft in de ombouw.

De zijwanden wordt standaard in zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren in zwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in de zijwanden door. Dit geeft een bredere kijk op het vuur.

Bij elke Bellfires gashaard kunt u ook een wifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt ude haard bedienen met uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een houtset, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor grijs split of witte kiezels.

Mocht u liever een Bellfires front haard van hetzelfde model klik dan HIER

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas34.3
Inbouw hoogte132,50
Inbouw diepte48,00
Inbouw breedte65,10
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Vertical Bell Medium Tunnel 3