Bellfires Vertical Bell Medium 3

Bellfires Vertical Bell Medium 3

Bellfires Vertical Bell Medium 3

A
€ 4.803,00
SKU
Vertical Bell Medium 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De BellfiresVertical BellMEdium 3is eengeweldige gashaard met een prachtig vlammenspel. De Bellfires vertical haardenkenmerken zich door het hoge glas en minimale breedte waardoor deze zelfs op een kleine muur laten inbouwen.

Standaard wordt de Bellfires Vertical Bell Medium3geleverd met gepolijst glas, maar kan ook wordenbesteld met een ontspiegeld glas. Dit glas is voorzien van een coating waardoor het glas niet meer spiegelt. Met het ontspiegeld glas ziet u vrijwel niet dat er glas in zit en verhoogt het de belevenis van het prachtige vlammenspel.

Bij de Bellfires Vertical BellMedium 3kunt u kiezen uit tweeverschillende branders. U kunt kiezen voor ofeen Center- of Line fire. Beide branders worden in het filmpje onder aan de tekst aan u uitgelegd.

Het glas oppervlakte van de Bellfires Vertical Bell Medium 3 is 40cm breed en 101cm hoog. De Bellfires Vertical Bell Medium3wordt uitgevoerd met een 200/130 aansluiting maar kan ook geleverd worden met een 150/100 aansluiting. Wilt u weten welkeaansluiting u moet hebben, dan ontvangen wij graag een mail van u. De Bellfires Vertical Bell Medium 3 is voorzien van de strengste eisen en heeft een gepatenteerd veiligheidssysteem.

U heeft keuze uit drie verschillende kaders bij de BellfiresVerticalBell Medium 3. Bij de Hidden door kunt u kiezen uit een standaard 4 cm frame, een 7 cm maar ook een 10 cm frame. Met een 10cm kader wordt de haard dieper weg gebouwd. Dit geeft gelijk een mooie rand om de haard. De keuze kan ook vallen op een Floating Frame. Dit is een 8 mm dik kader frame. Dit frame geeft de gedachte dat de haard zweeft in de ombouw.

De zijwanden en achterwand wordt standaard in zwart staal geleverd. U hebt de keuze om deze uit te laten voeren in zwart keramisch glas. Met deze optie spiegelt het vuur in de zijwanden en achterwand door.

Bij elke Bellfires gashaard kunt u ook een wifi module aanschaffen. Met de wifi module kunt ude haard bedienen met uw smartphone of tablet.Dus nooit meer op zoek naar de afstandsbediening.

De Bellfires gashaarden worden standaard geleverd met een houtset, afstandsbediening en een bedieningsluik. U kunt ook kiezen voor grijs split of witte kiezels.

Onderstaand hebben wij voor u een presentatie film van de Line en center fire geplaatst.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieMarmersplit
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas34.3
Inbouw hoogte134,90
Inbouw diepte43,20
Inbouw breedte45,10
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Vertical Bell Medium 3