Bellfires Topsham Small 3

Bellfires Topsham Small 3

Bellfires Topsham Small 3

B
€ 3.973,00
SKU
Topsham Small 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het glas van de Bellfire Topsham small is bijna vierkant. HxB 55x53.5 cm.

De Bellfires Topsham small 3 is een gashaard met een gesloten systeem dat met vele optie&rsquo.s leverbaar is en daarmee een geschikte oplossing biedt voor elke situatie. De Bellfire Topsham small 3 is leverbaar met een floating frame. Het Floating frame geeft het beeld dat de haard met zijn 8 mm dik frame zweeft. In het frame is het glas gemonteerd waardoor er bij het schoonmaken van het glas er geen risico op breuk is. Met een makkelijke handeling kunt u het frame verwijderen.

De Bellfires Topsham small 3 is ook leverbaar met een hidden door. Met deze keuze is het net of u een echte open haard in huis hebt. Dit glas heeft een 4 cmkader van gescreend glas. De hidden door is tevens leverbaar met een zowel 7cm of een 10cm frame lijst. Door een 10 cm lijst er omheen te zetten komt de haard iets dieper te liggen waardoor de gelijkenis met een open haard nog realistischer wordt.

Bij de Bellfires Topsham small 3 hebt u keuze uit een line-fire of een center-fire. Bij deze type branders kunt u een gedeelte van de brander uitschakelen waardoor de warmteuitstoot afneemt en uwel 40% gas bespaart. Tevens kunt u kiezen voor het prachtige Premium-fire. Bij de Premium-Fire komen de vlammen direct onder de schuin liggende houtblokken vandaan enhet heeftledverlichting onder de branders waardoor u een gloei effect krijgt.

Alle Bellfires haarden zijn ook verkrijgbaar met een ontspiegeld glas. Dit glas is zo helder dat het lijkt of er geen glas meer in uw haard bevind. Door het ontspiegeld glas hebt u ook geen schitteringen meer.

De binnenzijde van de Bellfire Topsham small 3 kan worden uitgevoerd in mat zwart, Lamellen of met een spiegelende keramische wanden. Door de laatste optie krijgt u meer diepte in het vlambeeld.

Alle modellen van Bellfires kunt u met de optie wifi module vanaf uw tablet of smartphone besturen.

Kortom, wilt u een gashaard dat een onderdeel wordt van uw woonkamer mer de gezelligheid van een open haard en de sfeer die u veel gezellgheid brengt kies dan vooreen Bellfires gashaard.

Kiest u toch liever voor eengroter moedel van Bellfire klik dan HIER

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas46.8
Inbouw hoogte88,30
Inbouw diepte43,20
Inbouw breedte57,60
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Topsham Small 3