Bellfires Topsham Large 3

Bellfires Topsham Large 3

Bellfires Topsham Large 3

A
€ 4.387,00
SKU
Topsham Large 3
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Topsham Large 3 is een gashaard datmet vele optie&rsquo.s leverbaar is en daarmee een geschikte oplossing biedt voor elke situatie. De Bellfire Topsham Large 3 is leverbaar met een floating frame. Het floating frame geeft het beeld dat de haard met zijn 8 mm dik frame zweeft. In het frame is het glas gemonteerd waardoor er bij het schoonmaken van het glas er geen risico op breuk is. Met een makkelijke handeling kunt u het frame verwijderen.

De Bellfires Topsham Large 3 is ook leverbaar met een hidden door. Met deze keuze is het net of u een echte open haard in huis hebt. Dit glas heeft een 4 cm kader van gescreend glas. De hidden door is tevens leverbaar met een zowel 7cm of een 10cm frame lijst. Door een 10 cm lijst er omheen te zetten komt de haard iets dieper te liggen waardoor de gelijkenis met een open haard nog realistischer wordt.

Bij de Bellfires Topsham Large 3 hebt u keuze uit een line-fire of een center-fire. Bij deze type branders kunt u een gedeelte van de brander uitschakelen waardoor de warmte uitstoot afneemt en u wel 40% gas bespaart. Tevens kunt u kiezen voor het prachtige Premium-fire. Bij de Premium-Fire komen de vlammen direct onder de schuin liggende houtblokken vandaan en het heeft ledverlichting onder de branders waardoor u een gloei effect krijgt.

Alle Bellfires haarden zijn ook verkrijgbaar met een ontspiegeld glas. Dit glas is zo helder dat het lijkt of er geen glas meer in uw haard bevind. Door het ontspiegeld glas heeft u ook geen schitteringen meer.

De binnenzijde van de Bellfires Topsham 3 Large kan worden uitgevoerd in mat zwart, lamellen of met een spiegelende keramische wanden. Door de laatste optie krijgt u meer diepte in het vlambeeld.

Alle modellen van Bellfires kunt u met de optie wifi module vanaf uw tablet of smartphone besturen.

Kortom, wilt u een gashaard dat een onderdeel wordt van uw woonkamer mer de gezelligheid van een open haard en de sfeer die u veel gezelligheid brengt kies dan voor een Bellfires gashaard.

Kiest u toch liever voor een hoekhaard van Bellfires klik dan HIER

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
BranderdecoratieHoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas61.4
Inbouw hoogte100,10
Inbouw diepte43,20
Inbouw breedte72,20
Diameter rookkanaal100/150 of 130/200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Topsham Large 3