Bellfires Smart Bell 80/70

Bellfires Smart Bell 80/70

Bellfires Smart Bell 80/70

B
€ 4.209,00
SKU
Smart Bell 80-70
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Bellfires Smart Bell is de nieuwe serie inzet haarden met een gesloten systeem.

Of u nu uw huidige openhaard aanpast of een nieuwe situatie wilt creeeren, met de Smart Bell haalt u de nieuwste generatie gashaard in huis.

De Bellfires Smart Bell 80/70 is een gashaard met een gesloten systeem met een glasbreedte van 71cm en een glashoogte van 45cm. De Smart Bell 80/70 is uitgerust met de Premium Fire brander. Dit is het nieuwste type brander afkomstig van Bellfires. Deze brander is opgebouwt uit twee afzonderlijke branders waarvan u 1 kunt uitschakelen mocht u teveel warmte in uw omgeving krijgen. Door deze techniek behoud u zelfs bij het uitschakelen van een brander een prachtigl vlambeeld. Onder de branders zit een verlichtingselement wat het effect van eengloeiend asbed geeft. De houtstammen die op de brander liggen zijnzeer realistisch en niet van echt hout te onderscheiden. De vlammen komen onder de schuin omhoog liggende houtstammen door zodat het een echte openhaard vuur lijkt.

De Smart Bell 80/70 is met zijn 35 cm diepte zeer geschikt voor bestaande ondiepesituaties. Bij een nieuwe situatiekomt de haard dus niet ook niet zo ver naar voren als bij een inbouw gashaard. U kunt bij de Smart Bell serie ook kiezen voor een convectie ventilator. Deze blaast de warmte versnelt door de ruimte zodat u sneller de warmte voelt als u niet in de buurt van de haard zit.

Met de standaard geleverde afstandsbediening kunt u het vermogen van de Bellfires Smart Bell 80/70 regelen. het vermogen van de haard is 3/8 kw. U kunt met de afstandsbediening een brander uitschakelen of het vuurbeeld in hoogte regelen. Mocht u dit met u smartphone of tablet willen doen kunt u kiezen voor de optie Wifi Module.

Kortom, de Bellfires Smart Bell is een zeer smart choice. Wilt u liever een kleinere Smart Bell klik dan HIER

Onderstaand kunt het filmpje bekijken van de Premium Fire met verlichting

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseB
BrandstofAardgas
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Breedte glas71.3
Inbouw hoogte69,40
Inbouw diepte35,00
Inbouw breedte82,20
Diameter rookkanaal100/150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bellfires Smart Bell 80/70